Herve Leger stockholm,Billiga Herve Leger klänning,Herve Leger sverige

Herve Leger märken kommer i från Paris sade dagens modeller är för tunn, helt enkelt inte kan väcka deras kreativ inspiration!
Herve Leger klänning att belysa kvinnors kurvor är känt för sitt mode, de flesta classic-skin åtsittande bandage klänning av skådespelerskan av värmefläktar. 90, Herve Leger klänning populära i mode cirklar och i samarbete med den första supermodellen, nått toppen av sin modevärlden. Men nu tråkig landningsbanan och Carro mager modeller é l é GE mycket ångest, "nuvarande modeller är för tunn, mycket dåligt! Istället, de så kallade den gamla generationen av supermodeller, kändisar som Linda Evangelista och Cindy Crawford Cindy Crawford är fortfarande lika energisk, trevligt leende."
Herve Leger stockholm designer sade: "idag, alla modeller som jag har sett en ser ut, omöjligt att stimulera min kreativa inspiration! Vanligtvis skulle jag vilja uppmana köpare till vårt showroom. De köpte min design, försäljning av naturliga och det ger mig en känsla av plats. Eftersom jag vet, i vissa delar av världen har min trogna kunder, de är som min största inspiration! ”
Herve Leger sverige detta sätt Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld: "han är ett geni! Han är perfekt. Ursprungligen, jag var bara en vanlig frisör, sedan började designa hattar, och sedan träffade senare Karl. Fendi Fendi och Chanel Chanels arbete, jag var lycklig nog att arbeta med Karl, lärde han mig mycket. Han är alltid tittar på framtiden, dagen efter slutet av varje show började vi redo för nästa omgång. Han blickar alltid framåt, detta är anledningen till varför jag älskar honom.
Product image Product image
 

€50.00 (EUR)